ΠροφίλΤο1996 μια μικρή ομάδα φίλων της γιόγκα από τον Βόλο και την Νέα Ιωνία άρχισαν να συγκεντρώνονται συχνά, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τη γιόγκα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, κάτω από την επίβλεψη εκπαιδευμένου δασκάλου στην Σατυανάντα γιόγκα.

Όλη  αυτή η προσπάθεια γίνεται με την καθοδήγηση της  Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι,  που είναι ο κύριος εμπνευστής του δασκάλου και των μαθητών. 


Η trimurti yoga center ξεκίνησε την δραστηριότητα της στην Ερμού την καρδιά του Βόλου όπου και μοιράστηκε με τους φίλους της γιόγκα, την εμπειρία της γιόγκα.
Το 2009 μεταφέρθηκε σε ένα νεοκλασικό κτήριο στην Αθ. Διάκου 21 όπου συνέχισε τα μαθήματα με περισσότερη γνώση και εμπειρία μέχρι σήμερα.
Από αυτή την κυοφορία προήλθε το «διαλογιστικό κέντρο άναχατ» το οποίο θα συνεχίσει το δρόμο που χάραξε η trimurti σε έναν καινούριο χώρο στο συγκρότημα Τσαλαπάτα. Θα είναι μια συνέχεια όλης αυτής της προσπάθειας το να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των φίλων της γιόγκα σε ποιότητα και φροντίδα. Έτσι λοιπόν η trimurti περνάει στην τρίτη φάση της από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.